Disini bermula

Saya merupakan seorang guru. Usia blog sudahpun mencapai usia hampir setahun. Pada awalnya kewujudan hanyalah ingin berkongsi kenangan manis melalui gambar-gambar diperolehi bersama murid-murid dan rakan-rakan sekerja. Kini saya mengorak selangkah lagi dengan menampilkan wajah blog yang baru dan isi-isi yang lebih padat dan kemas.

Blog banyak memberi manfaat kepada kehidupan seharian kita. Selain berkongsi tips, maklumat dan rahsia saya juga dapat menambah ilmu pengetahuan dan mempertajamkan kemahiran membina blog . Akhir kata sudilah kiranya anda menjadi peminat blog saya. Sebarang sumbangan artikel, cadangan,komen dan kritikan membina amat-amatlah dialukan ke alamat emel saya di anakbanjar79@gmail.com

Cari Blog Ini

Ahad, 26 Februari 2012

Rancangan Tahunan Panitia Landskap dan Nurseri tahun 2012

Sekiranya pada tahun-tahun sebelum ini terdapat kelompok pelajar-pelajar elit sekolah untuk PMR dan SPM, panitia landskap dan nurseri telah memilih 3 orang pelajar tingkatan 5 batttuta sebagai pelajar elitnya yang diharapkan mampu mencapai target A dalam Landskap dan Nurseri SPM nanti. Pelajar tersebut adalah:
  1. Hanif bin Tumin
  2. Mohamad Zaidi bin Mansor
  3. Mohamad Azam bin Abdullah.
Pelajar-pelajar ini akan dilantik sebagai mentor pada rakan-rakan mereka agar tiada pelajar yang ketinggalan dan semua pelajar dapat menguasai isi pelajaran dengan baik dan menjawab soalan dalam peperiksaan.

Pelbagai program telah dirancang dan dengan izin-Nya diharap semua program panitia yang dirancang akan berjalan dengan lancar.

0 ulasan:

Catat Ulasan

KATA-KATA KERAMAT

KELEBIHAN NABI KERANA MUKJIZAT
KELEBIHAN MANUSIA KERANA MUAFAKAT

BULAT AIR KERANA PEMBENTUNG
BULAT MANUSIA KERANA BERUNTUNG

MUAFAKAT MEMBAWA BERKAT
KERJA MENGIKUT ADAT
SENANG DI DUNIA SENANG DI AKHIRAT
Tiada manusia yang berjaya dalam semua yang dilaksanakan dan kewujudan kita ini sebenarnya mesti menempuh kegagalan. Yang penting ialah kita tidak menjadi lemah semasa kegagalan itu terjadi dan kekalkan usaha sehingga ke akhir hayat -Joseph Conrad-
Related Posts with Thumbnails