Disini bermula

Saya merupakan seorang guru. Usia blog sudahpun mencapai usia hampir setahun. Pada awalnya kewujudan hanyalah ingin berkongsi kenangan manis melalui gambar-gambar diperolehi bersama murid-murid dan rakan-rakan sekerja. Kini saya mengorak selangkah lagi dengan menampilkan wajah blog yang baru dan isi-isi yang lebih padat dan kemas.

Blog banyak memberi manfaat kepada kehidupan seharian kita. Selain berkongsi tips, maklumat dan rahsia saya juga dapat menambah ilmu pengetahuan dan mempertajamkan kemahiran membina blog . Akhir kata sudilah kiranya anda menjadi peminat blog saya. Sebarang sumbangan artikel, cadangan,komen dan kritikan membina amat-amatlah dialukan ke alamat emel saya di anakbanjar79@gmail.com

Cari Blog Ini

Khamis, 25 Jun 2009

sekitar pertandingan taman landskap dan mini sekolah-sekolah menengah menawarkan MPV landskap dan nurseri di Negeri Sembilan.

keje keras nampak?:) berlakon depan cikgu pian ke?:)

apa yang digelakkan tu?:)


dah siap...simple dan ada mesej


tenaga kerja dan guru penasihat

akhir kata, terima kasih pada semua yang terlibat...semua anak murid cikgu boleh menjadi cemerlang... tapi usaha mesti berterusan dan jangan mudah rasa jemu.. baiki disiplin,dengar kata guru, jangan lari bila cikgu suruh..jangan malas...buang semua sifat negatif.

pada empat orang yang terpilih menyertai pertandingan cikgu ucapkan tahniah diatas sumbangan tenaga dan idea diberikan... tenaga anda berikan memang menakjubkan... alhamdulilah pilihan cikgu tak salah.
pada murid yang lain jangan berkecil hati...rezeki anda di lain kali... teruskan usaha dan jadi anak murid yang baik... anda semua masih anak murid cikgu yang baik.

0 ulasan:

Catat Ulasan

KATA-KATA KERAMAT

KELEBIHAN NABI KERANA MUKJIZAT
KELEBIHAN MANUSIA KERANA MUAFAKAT

BULAT AIR KERANA PEMBENTUNG
BULAT MANUSIA KERANA BERUNTUNG

MUAFAKAT MEMBAWA BERKAT
KERJA MENGIKUT ADAT
SENANG DI DUNIA SENANG DI AKHIRAT
Tiada manusia yang berjaya dalam semua yang dilaksanakan dan kewujudan kita ini sebenarnya mesti menempuh kegagalan. Yang penting ialah kita tidak menjadi lemah semasa kegagalan itu terjadi dan kekalkan usaha sehingga ke akhir hayat -Joseph Conrad-
Related Posts with Thumbnails